Saluda Jornaes SVCSR 

Benvolgudes i benvolguts companyes i companys,

Com ve siguent habitual, cada dos anys, celebrem la nostra Jornada de Salut Sexual i Reproductiva, en la Comunitat Valenciana. Aquest any celebrarem la XII Jornada de la Societat Valenciana de Contracepció i Salut Reproductiva (SVCSR). L’hem anomenada “Estenent xarxes en anticoncepció”.

Des de la Junta Directiva, hem volgut donar visibilitat al nostre treball “en xarxes”, xarxes que hem anat teixint al llarg del nostre camí i que ens han permès i ens permeten, donar una assistència a les nostres usuàries d’una manera multidisciplinar; informant-les i acompanyant-les en les seues decisions i facilitant-les aquest camí, que en ocasions no és fàcil pel que fa als Drets Sexuals i Reproductius.

Volem animar-vos a compartir experiències al llarg d’aquestes Jornades que celebrarem a València els dies 26 i 27 d’octubre. Les i els principals participants sereu vosaltres, sou vosaltres per a qui hem organitzat aquestes Jornades 2023; per això hem convidat a un conjunt de ponents que ens informaran de les últimes actualitzacions en els diversos temes que abordarem i donarem peu al debat i a l’intercanvi de les nostres experiències.

És per tot açò, que en nom de la Junta Directiva de la SVCSR, i en el meu propi, com a presidenta d’aquesta, vos aninem a participar en les Jornades.

Ens veiem a València!


Dra Isabel Mª Silva Reus
Presidenta de la SVCSR